FUTAGO FOOD HOUSE

FUTAGO FOOD HOUSE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1431 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Futago Food House. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 20:29 Holy fuck!!! This was the best sushi I ever had, I will order soon again. The sushi, the experience 100 out a 10, it will melt on your tongue!!! Thank you Futago!!!
22 jun 2022 om 7:53 Ordered there several times already and never disappointed! The food is fresh, with a lot of vegetables and they put a lot of effort and love into the details. Really makes my day! Plus it always arrived earlier than announced, within around 20 min
20 jun 2022 om 8:31 Great. We love your food
13 jun 2022 om 11:02 Eten kwam ruim een uur later na plaatsen bestelling. 22.45 uur is te laat om te eten. Het was erg druk, was het antwoord van de bezorger toen ik vroeg waarom het zo laat geleverd werd. Het restaurant was niet telefonisch te bereiken. Jammer.
11 jun 2022 om 23:35 Delicious fantastic we love your food
6 jun 2022 om 20:38 eten was heerlijk, alleen blikjes cola vergeten. meteen gebeld maar onbereikbaar..
6 jun 2022 om 17:19 Zou binnen 30 minuten bezorgd worden, echter kwam het na 1 uur en 30 minuten....
6 jun 2022 om 5:31 Bezorgtijd was echt lang, zonder dat ik het restaurant kon bereiken in de tussenliggende tijd (ondanks het nummer dat erbij vermeld staat) en je de bestelling niet kon tracken. Heel slecht. Eten ok, maar niet de moeite waard om zo lang te wachten.
5 jun 2022 om 23:02 2 uur gewacht, bestelling is nooit aangekomen. Ga geld terugvragen