FUTAGO FOOD HOUSE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1498 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Futago Food House. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 14:47 Curry bowl was heerlijk. Fijn dat ik het zo vroeg kon ophalen
27 sep 2022 om 21:58 Zalm nigri heel vettig. Andere sushi, droog, geen smaak. Vorige bestellingen van daar heel goed. Jammer.
22 sep 2022 om 16:13 Heerlijke sushi, verrassend mooi gepresenteerd.
21 sep 2022 om 0:13 Binnen 20 minuten mijn sushi gekregen. En het eten was weer verrukkelijk. Ik blijf het zeggen, beste sushizaak van Maastricht!
16 sep 2022 om 13:57 Heel goed verzorgd en lekker
16 sep 2022 om 6:40 Topping op de pokebowl is erg karig. Ik had een zalm pokebowl en had in totaal 2 plakjes zalm ter grootte van een tandenstoker. Smaak was goed. Sushi was heerlijk.
11 sep 2022 om 17:21 Zoals gewoonlijk alles heerlijk!!!.
7 sep 2022 om 21:35 My second order in two days. Another delicious meal. Quick delivery. Thank you
7 sep 2022 om 11:58 Prima eten. Was lekker en bezorging op tijd.
6 sep 2022 om 21:30 First order from the restaurant and I couldn't be more pleased! very fresh and tasty poke bowl. Thank you for a lovely meal.
6 sep 2022 om 21:16 heerlijke poke bowl & sushi en mooi geserveerd en snel bezorgd
6 sep 2022 om 20:58 Snel geleverd , eten was lekker