FUTAGO FOOD HOUSE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2010 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Futago Food House. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 8:07 Helemaal super. Vers, lekker. Veel garnalen in ons gerecht waar je die bij andere zaken vaak moet zoeken. Sushi ook goed in verhouding rijst en ingrediënten! Wij zijn fan
5 jun 2024 om 19:42 Geweldig zoals altijd!
2 jun 2024 om 20:50 Eten is lekker
2 jun 2024 om 10:57 Super snelle bezorging !
29 mei 2024 om 10:43 Super fast delivery, way faster than expected. Tuna was not very good but salmon was!
28 mei 2024 om 22:05 Rice wasn't cooked. And tuna not very fresh. The quality has decreased since some weeks/months.
28 mei 2024 om 21:08 We hadden een mix van gerechten, meeste Sushi. Alleswas erg lekker. Bezorging sneller dan de app estimate. Helaas een colaatje ontbrak, kan gebeuren, en telefonisch werd er niet opgenomen. Dan maar via Thuisbezorgd klantendienst.
27 mei 2024 om 12:53 de tijd tussen bestellen en bezorgen duurde lang maar op een zondag avond kan je ook niks anders verwachten. Het eten was lekker en toen ik er achter kwam dat niet mijn hele bestelling erbij zat is dat keurig opgelost na 1 telefoontje, geweldig
26 mei 2024 om 19:53 De eerste keer besteld en was fantastisch, goeie service en lekker eten! Echt een aanrader
25 mei 2024 om 19:25 Een gerecht vergeten
19 mei 2024 om 22:11 Veeeeeel te duur. Smaak aardig, sushi veel te klein, slecht gerold. Echt een teleurstelling.
7 mei 2024 om 20:49 Kwaliteit van het eten was echt niet goed. De rijst van de poké bowls was echt niet goed gekookt. Het was 1 grote klomp geworden. Je kon de rijstkorrels niet meer van elkaar onderscheiden. De groenten van de udon noodles waren veel te gaar gekookt.